FFP2 mondmasker

Online FFP2 mondmasker kopen

Als je een FFP2 mondmasker nodig hebt dan ben je bij Veiligheidsetje.nl aan het juiste adres. Wij bieden de beste kwaliteit mondmaskers aan tegen een betaalbare prijs. Er zijn verschillende soorten mondmaskers. De mondmaskers met een lage filterwaarde bieden bescherming tegen stof en pollen. De medische mondmaskers bieden ook bescherming tegen virussen en bacteriën. Een FFP2 mondmasker is een medisch mondmasker dat meer bescherming biedt dan een regulier mondmasker. FFP betekent Full Face Protection (volledige gezichtsbescherming). Het getal erachter geeft aan hoe sterk de ingeademde lucht wordt gefilterd, hoe hoger het getal, hoe meer bescherming. Het mondmasker FFP2 beschermt tegen het inademen van ultrafijne deeltjes die in de lucht zweven. FFP2 mondmaskers worden onder andere gebruikt bij isolatieverpleging van patiënten waarbij besmetting met kleine druppels op grote afstand nog mogelijk is. De mondmaskers worden geproduceerd volgens de voorgeschreven kwaliteitscriteria. Onze producten zijn gecertificeerd en voldoen aan de Europese normen. Wij doen ons uiterste best om de kwaliteit van onze medische mondmaskers te waarborgen. Dit doen wij onder andere door nauw contact met de fabrikant te onderhouden. Daarnaast worden de mondmaskers in een uiterst hygiënische omgeving verpakt.
Mondkapjes kopen

Veilig online een FFP2 mondmasker bestellen

Direct een FFP2 mondmasker kopen? Op Veiligheidsetje.nl kun je veilig online een FFP2 mondmasker bestellen. Onze mondmaskers zijn direct uit voorraad leverbaar en de meeste bestellingen worden binnen 48 uur geleverd. Wij kunnen garanderen dat de mondmaskers binnen 10 werkdagen bij je thuis worden bezorgd door PostNl of DHL. Op het moment dat je bestelling klaar is voor verzending ontvang je van ons een mail met daarin een link. Via track en trace kun je de zending volgen. Je kunt 100 procent veilig betalen met iDeal of je maakt het bedrag achteraf aan ons over.

Een kwalitatief FFP2 mondmasker

Wij hebben een goede klantenservice die dagelijks bereikbaar is tussen 12.00 uur en 19.00 uur. Wij vinden het belangrijk om je goed te informeren over de samenstelling en het gebruik van de mondmaskers. Zo moet het FFP2 mondmasker langs de randen goed tegen het gezicht sluiten en mag alleen het elastiek aangeraakt worden met de handen. Het mondmasker past iedereen omdat het aangepast kan worden dankzij de elastieken rekkertjes. Het belangrijk dat de handen goed gewassen en gedesinfecteerd worden. Je kunt bij ons terecht voor desinfecterende handgel. Als je bij Veiligheidsetje.nl je mondmasker bestelt dan krijg je gegarandeerd de beste kwaliteit binnen Nederland. Bel ons gerust als je vragen hebt, wij staan je graag te woord!
Mondkapjes kopen binnenkant

Bestel direct uw medische mondmaskers!