Medische mondkapjes bestellen

Medische mondkapjes bestellen, direct uit voorraad!

Wil je medische mondkapjes bestellen die een goede bescherming bieden? Dan ben je bij Veiligheidsetje.nl aan het juiste adres. Wij bieden de beste kwaliteit mondkapjes aan tegen een betaalbare prijs. Er zijn verschillende soorten mondkapjes. De mondkapjes met een lage filterwaarde bieden bescherming tegen stof en pollen. De medische mondkapjes bieden ook bescherming tegen virussen en bacteriën. Het is dan wel belangrijk dat het gaat om gecertificeerde medische mondkapjes bestellen zoals de FFP1 of FFP2. FFP betekent Full Face Protection (volledige gezichtsbescherming). Het getal erachter geeft aan hoe sterk de ingeademde lucht wordt gefilterd. Onze medische mondkapjes zijn gecertificeerd en voldoen aan de Europese normen. Een mondkapje FFP2 heeft een hoge filtratiecapaciteit van 95 procent. Het beschermt tegen het inademen van de ultrafijne deeltjes die in de lucht zweven. De mondkapjes worden geproduceerd conform de voorgeschreven kwaliteitscriteria. Wij doen ons uiterste best om de kwaliteit van onze medische mondkapjes te waarborgen. Dit doen wij onder andere door nauw contact met de fabrikant te onderhouden. Daarnaast worden de mondkapjes in een uiterst hygiënische omgeving verpakt. Wij doen er alles aan om producten aan te bieden waarmee je je gezondheid zo goed mogelijk kunt beschermen tegen virussen en infecties.

Mondkapjes kopen

Veilig online medische mondkapjes bestellen

Direct medische mondkapjes bestellen? Op Veiligheidsetje.nl kun je veilig online medische mondkapjes bestellen. Onze mondkapjes zijn direct uit voorraad leverbaar en de meeste bestellingen worden binnen 48 uur geleverd. Wij kunnen garanderen dat de mondkapjes binnen 10 werkdagen bij je thuis worden bezorgd door PostNl of DHL. Op het moment dat je bestelling klaar is voor verzending ontvang je van ons een mail met daarin een link. Via track en trace kun je de zending volgen. Je kunt 100 procent veilig betalen met iDeal of je maakt het bedrag achteraf aan ons over.

Goed informatie bij medische mondkapjes bestellen

Wij hebben een goede klantenservice die dagelijks tussen 12.00 uur en 19.00 uur bereikbaar is. Wij vinden het erg belangrijk om je goed te informeren over de samenstelling en het gebruik van de medische mondkapjes bestellen. Zo moeten de mondkapjes langs de randen goed tegen het gezicht sluiten en mag alleen het elastiek aangeraakt worden met de handen. Het is belangrijk dat de handen goed gewassen en gedesinfecteerd worden. Je kunt bij ons ook terecht voor desinfecterende handgel. Hoe je de medische mondkapjes precies dient de gebruiken staat uitgebreid op deze website beschreven. Als je bij ons mondkapjes bestelt dan krijg je gegarandeerd de beste kwaliteit binnen Nederland. Bel ons gerust voor meer informatie, wij helpen je graag!
Mondkapjes kopen binnenkant

Bestel direct uw medische mondmaskers!