Medische mondkapjes kopen

Direct medische mondkapjes kopen

Wil je medische mondkapjes kopen van goede kwaliteit en tegen een betaalbare prijs? Dan ben je bij Veiligheidsetje.nl aan het juiste adres. Mondkapjes worden gedragen door mensen voor wie hygiëne erg belangrijk is. Denk hierbij aan (tand)artsen, medisch personeel en pedicures. Er zijn verschillende soorten mondkapjes. Ook in de bouw worden mondkapjes gebruikt om te voorkomen dat er stof wordt ingeademd. Hier gaat het om mondkapjes met een lage filterwaarde die enkel bescherming bieden tegen stof en pollen. Medische mondkapjes bieden ook bescherming tegen virussen en bacteriën. Ze hebben een hoge filtratie capaciteit van 95 procent en bieden bescherming tegen het inademen van ultrafijne deeltjes die in de lucht zweven. Medische mondkapjes worden onder andere gebruikt bij het verplegen van patiënten in isolatie waarbij besmetting met kleine druppels op grote afstand nog mogelijk is. Als je betrouwbare edische mondkapjes kopen  wil dan bieden wij je gecertificeerde mondkapjes aan die voldoen aan de Europese normen. Ze worden geproduceerd conform de voorgeschreven kwaliteitscriteria. Wij doen ons uiterste best om de kwaliteit van de mondkapjes te waarborgen door nauw contact met de fabrikant te onderhouden. De mondkapjes worden in een uiterst hygiënische omgeving verpakt. Wij doen er alles aan om je de tools aan te bieden waarmee je je gezondheid zo goed mogelijk kunt beschermen tegen virussen en infecties.
Mondkapjes kopen

Veilig online medische mondkapjes kopen

Je kunt bij Veiligheidsetje.nl veilig online medische mondkapjes kopen. Onze mondkapjes zijn uit voorraad leverbaar en worden meestal binnen 48 uur bij je thuis bezorgd. Wij kunnen levering binnen 10 werkdagen garanderen. Op het moment dat je bestelling klaar is voor verzending ontvang je van ons een mail met daarin een link zodat je de zending kunt volgen. Betaling is mogelijk via iDeal. Ook kan het bedrag achteraf aan ons worden overgemaakt. Dit maakt het tot een 100 procent veilige transactie. U kunt uw medische mondkapjes kopen, direct uit voorraad!

Veilige en kwalitatieve medische mondkapjes kopen

Wij hebben een goede klantenservice die dagelijks telefonisch bereikbaar is tussen 12.00 en 19.00 uur. Wij vinden het belangrijk om je goed te informeren over de samenstelling van de medische mondkapjes kopen. De mondkapjes moeten goed tegen het gezicht sluiten en mag alleen het elastiek van de mondkapjes aangeraakt worden met de handen. De handen moeten vooraf goed gewassen en gedesinfecteerd worden. Je kunt bij ons ook terecht voor desinfecterende handgel. Wij bieden een kwaliteit garantie. Als je bij ons medische mondkapjes koopt dan krijg je gegarandeerd de beste kwaliteit binnen Nederland. Bel ons gerust voor meer informatie, wij staan je graag te woord!
Mondkapjes kopen binnenkant

Bestel direct uw medische mondmaskers!