Mondkapjes kopen

Online mondkapjes kopen

Wil je mondkapjes kopen van goede kwaliteit? Voor het mondkapjes kopen ben je bij Veiligheidsetje.nl aan het juiste adres. Wij bieden de beste kwaliteit mondkapjes aan tegen een betaalbare prijs. Mondkapjes worden al jaren gedragen door mensen voor wie hygiëne belangrijk is. Denk daarbij aan artsen, medisch personeel, pedicures. Ook in de bouw zijn mondkapjes nuttig omdat het inademen van stof voorkomen wordt. Er zijn verschillende soorten mondkapjes. De mondkapjes met een lage filterwaarde bieden bescherming tegen stof en pollen. De medische mondkapjes bieden ook bescherming tegen virussen en bacteriën. De medische mondkapjes worden geproduceerd volgens de voorgeschreven kwaliteitscriteria. Onze producten zijn gecertificeerd en voldoen aan de Europese normen. Wij doen ons uiterste best om de kwaliteit van de mondkapjes te waarborgen en daarom staan wij in nauw contact met de fabrikant. De mondkapjes worden in een uiterst hygiënische omgeving verpakt. Wij doen er alles aan om je de tools aan te bieden waarmee je je gezondheid zo goed mogelijk kunt beschermen tegen virussen en infecties. Hygiëne is altijd belangrijk en een simpel mondkapje heeft niet de hoge bescherming die een medisch mondkapje wel biedt. Een medisch mondkapje heeft een hoge filtratie capaciteit van 95 procent tegen ultrafijne deeltjes die in de lucht zweven. Wij bieden kwaliteit garantie en dat betekent dat onze mondkapjes gegarandeerd de beste kwaliteit binnen Nederland hebben. Er zijn verschillende soorten mondkapjes. De mondkapjes met een lage filterwaarde bieden bescherming tegen stof en pollen. De 3 laags mondkapjes bieden ook bescherming tegen virussen en bacteriën.
Mondkapjes kopen

Kwalitatieve mondkapjes kopen

Wil je online mondkapjes kopen? Je kunt bij Veiligheidsetje.nl veilig online mondkapjes kopen. Betaling is mogelijk via iDeal maar het bedrag mag ook achteraf aan ons worden overgemaakt. Dat maakt het een 100 procent veilige transactie. Onze mondkapjes zijn direct uit voorraad leverbaar en worden zeer snel thuis bezorgd. Bij de meeste bestellingen is dat al binnen 48 uur. Wij kunnen levering binnen 10 werkdagen garanderen. Op het moment dat je bestelling klaar is voor verzending ontvang je van ons een mail met daarin een link. Via track en trace kun je de zending volgen.

Veilig online mondkapjes kopen

Wij hebben een goede klantenservice die dagelijks tussen 12.00 en 19.00 uur telefonisch bereikbaar is. Wij vinden het erg belangrijk om je goed te informeren over de samenstelling en het gebruik van de mondkapjes. Wist je bijvoorbeeld dat alleen het elastiek aangeraakt mag worden met de handen en dat de handen eerst goed gewassen en gedesinfecteerd moeten worden. Je kunt bij ons ook desinfecterende gel kopen. Bewust gebruik van mondkapjes is erg belangrijk. Bel ons gerust voor meer informatie, wij helpen je graag!
Mondkapjes kopen binnenkant

Bestel direct uw 3 laags mondkapjes!