Mondkapjes medisch

Mondkapjes medisch: direct uit voorraad

Je bent op zoek naar mondkapjes medisch met kwaliteit garantie en die snel geleverd kunnen worden? Dan ben je bij Veiligheidsetje.nl aan het juiste adres. Wij bieden medische mondkapjes aan die geproduceerd zijn conform de voorgeschreven kwaliteitscriteria. Mondkapjes worden al jaren gedragen door mensen voor wie hygiëne erg belangrijk is zoals (tand)artsen, medisch personeel en pedicures. Ook in de bouw worden mondkapjes gebruikt om het inademen van stof tegen te gaan. In de bouw worden mondkapjes medisch met een lage filterwaarde gedragen die enkel bescherming bieden tegen stof en pollen. De medische mondkapjes hebben een hoge filtratiewaarde van 95 procent en deze bieden ook bescherming tegen virussen en bacteriën. Onze producten zijn gecertificeerd en voldoen aan de Europese normen. Wij doen ons uiterste best om de kwaliteit van de medische mondkapjes te waarborgen door de vinger aan de pols te houden bij de fabrikant. De mondkapjes worden in een uiterst hygiënische omgeving verpakt. We doen er alles aan om je gezondheid zo goed mogelijk te beschermen tegen virussen en infecties. Medische mondkapjes worden onder andere gebruikt bij isolatieverpleging van patiënten waarbij besmetting met kleine druppels op grote afstand nog mogelijk is. Met de hoge filtercapaciteit van de medische mondkapjes ben je grotendeels beschermd tegen de ultrafijne deeltjes die in de lucht zweven.
Mondkapjes kopen

Veilig online mondkapjes medisch bestellen

Op Veiligheidsetje.nl kun je veilig online mondkapjes medisch kopen. Onze mondkapjes zijn direct uit voorraad leverbaar en worden zeer snel geleverd. De meeste bestellingen worden binnen 48 uur thuis bezorgd. Wij kunnen levering binnen 10 werkdagen garanderen. Op het moment dat je bestelling klaar is voor verzending krijg je van ons een mail met daarin een link zodat je de zending kunt volgen. Betaling via iDeal is mogelijk maar het bedrag mag ook achteraf naar ons over worden gemaakt. Dat maakt het een 100 procent veilige transactie voor uw mondkapjes medisch.

Goede klantenservice

Wij hebben een goede klantenservice die dagelijks tussen 12.00 en 19.00 uur telefonisch bereikbaar is. Wij vinden het erg belangrijk om je goed te informeren over de samenstelling en het gebruik van de mondkapjes. Wist je bijvoorbeeld dat alleen het elastiek met de handen aangeraakt mag worden en dat de handen eerst goed gewassen en gedesinfecteerd moeten worden? Je kunt bij ons ook terecht voor desinfecterende gel. Als je bij Veiligheidsetje.nl mondkapjes bestelt dan heb je gegarandeerd de beste kwaliteit binnen Nederland. Bel ons gerust voor meer informatie, wij staan je graag te woord!
Mondkapjes kopen binnenkant

Bestel direct uw medische mondmaskers!