Wegwerp mondkapjes

Online wegwerp mondkapjes kopen

Op zoek naar wegwerp mondkapjes? Als je wegwerp mondkapjes nodig hebt dan ben je bij Veiligheidsetje.nl aan het juiste adres. Wij bieden de beste kwaliteit mondkapjes aan tegen een betaalbare prijs. Mondkapjes worden al jaren voor diverse doeleinden gebruikt. Ze worden bijvoorbeeld gedragen door huisartsen, medisch personeel, in nagelstudio’s en ook in de bouw worden mondkapjes gebruikt om te voorkomen dat er stof wordt ingeademd. Er zijn verschillende soorten mondkapjes. De mondkapjes met een lage filterwaarde bieden bescherming tegen stof en pollen. De medische mondkapjes bieden ook bescherming tegen virussen en bacteriën. Deze worden geproduceerd conform de voorgeschreven kwaliteitscriteria.
Mondkapjes kopen

Wegwerp mondkapjes conform Europese normen!

Op zoek naar wegwerp mondkapjes? Onze producten zijn gecertificeerd en voldoen aan de Europese normen. Wij doen ons uiterste best om de kwaliteit van onze wegwerp mondkapjes te waarborgen. Dit doen wij onder andere door nauw contact met de fabrikant te behouden. Daarnaast worden onze mondkapjes in een uiterst hygiënische omgeving verpakt. Wij doen er alles aan om je tools aan te bieden waarmee je je gezondheid zo goed mogelijk kunt beschermen tegen virussen en infecties. Hoe je de medische mondkapjes dient te gebruiken staat uitgebreid op deze website beschreven. Zo moet het mondkapje langs de randen goed sluiten tegen het gezicht en mag alleen het elastiek aangeraakt worden met de handen. Natuurlijk blijft het handen wassen en desinfecteren belangrijk. Je kunt bij ons ook terecht voor desinfecterende handgel.

Wegwerp mondkapjes veilig online bestellen

Op veiligheidsetje.nl kun je veilig online je wegwerp mondkapjes bestellen. Onze mondkapjes zijn direct uit voorraad leverbaar en worden meestal binnen 48 uur geleverd. We kunnen garanderen dat de mondkapjes binnen 10 werkdagen bezorgd worden door PostNl of DHL. Op het moment dat je bestelling klaar is voor verzending ontvang je van ons een mail met daarin een link. via track and trace kun je de zending volgen. Je kunt 100 procent veilig betalen met iDeal, ook is het mogelijk om het bedrag achteraf over te maken. Wij hebben een goede klantenservice die dagelijks telefonisch bereikbaar is tussen 12.00 uur en 19.00 uur. Als je bij Veiligheidsetje.nl mondkapjes bestelt dan krijg je gegarandeerd de beste kwaliteit binnen Nederland. Wij vinden het belangrijk om onze klanten goed te informeren over de samenstelling van de mondkapjes en het gebruik ervan. Onze gecertificeerde mondkapjes van FFP2 kwaliteit hebben een hoge filtratie capaciteit van 95 procent. Hierdoor word je beschermd tegen het inademen van ultrafijne deeltjes die in de lucht zweven. Bel ons gerust als je vragen hebt, wij staan je graag te woord.
Mondkapjes kopen binnenkant

Bestel direct uw medische mondmaskers!